bode si miutescuJoi 30 aprilie, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a avut o întâlnire la sediul Ministerului Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode, ocazie cu care au fost discutate proiectele de infrastructură rutieră pentru județul Argeș, cu precădere tronsoanele de autostradă care vor tranzita județul nostru, ca parte a Coridorului IV Paneuropean. Contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 5 Pitești-Curtea de Argeș, din cel mai important proiect rutier al României, Autostrada Sibiu-Pitești va fi semnat luna aceasta, la Pitești, a anunțat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

„Am avut o întrevedere cu domnul ministru, Lucian Bode și am analizat cu domnia sa stadiul de implementare a proiectelor de infrastructură rutieră aflate în derulare în județul Argeș. Pentru tronsonul 5, Pitești-Curtea de Argeș, ca parte a autostrăzii Sibiu-Pitești, la jumătatea lunii mai vom semna la Pitești, cu firma Astaldi, Contractul pentru proiectare și execuție. De asemenea, imi exprim speranța ca până la finalul lunii mai, dacă nu vor exista contestații, vom semna și Contractul pentru tronsonul 4, Tigveni-Curtea de Argeș. Așa cum am mai spus, în ciuda tuturor criticilor venite din partea adversarilor noștri politici, Autostrada Sibiu-Pitești va fi realizată în timpul guvernării PNL”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Acest proiect de infrastructură rutieră este deosebit de important pentru dezvoltarea economică a județului nostru, pentru creșterea capacității forței de muncă și pentru suținerea companiilor care activează în Argeș. Tocmai de aceea, atât ministrul Transporturilor, Lucian Bode, cât și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu depun tot efortul ca Autostrada să fie inclusă în circuitul rutier național și european cât mai curând.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.