tatiana eftimeÎn Argeş nu are ce căuta meritocraţia. O arată şi cea mai recentă decizie a lui Ion Mînzînă, preşedintele CJ Argeş, şi a colegilor săi, care au numit-o de la 1 august a.c. în funcţia de director general al DGASPC Argeş pe Tatiana Eftime, deşi în urmă cu cinci ani, pe când era directoare la Spitalul de Pediatrie, aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri legate de cheltuirea banului public. În toamna lui 2016, Tatiana Eftime şi-a dat demisia, ce îi fusese solicitată de către Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, după ce a ieşit la iveală că aceasta cumpărase un telefon mobil de peste 3.000 de lei din donaţiile şi sponsorizările primite de spital ca să îşi urmărească subordonaţii.

„Am cerut un telefon în care eu să pot vedea imaginile de pe camerele de supraveghere de la spital. Nu e normal să le aibă managerul? Mai vreau și eu să știu ce se întâmplă pe aici”, motiva în septembrie 2016 Tatiana Eftime achiziţionarea telefonului scump.

Mai mult, cu o lună înainte să îşi dea demisia, Tatiana Eftime participase la un curs antistres de opt zile plătit din banii Consiliului Judeţean Argeş, curs desfăşurat în luxosul resort de patru stele Puflene de la Murighiol din Delta Dunării. Cursul a costat aproape 3.500 lei.

Chiar dacă actualul mandat al Tatianei Eftime la DGASPC Argeş este unul pe perioadă determinată, rămân multe semne de întrebare privind numirea sa. Şi asta şi pentru că Iuliana Matei, precedentul director, s-a remarcat printr-o activitate plină de rezultate şi o comunicare impecabilă. Se vede însă treaba că pentru mai-marii de la CJ Argeş nu contează oamenii de valoare, oamenii care îşi fac treaba ca la carte fără să îşi bată joc de banul public.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.