dna_pitesti.jpg

Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru Financiarpress.ro  că doi comisari din cadrul OPC Argeş au fost reţinuţi aseară pentru 24 de ore, în cursul zilei de joi 27 mai urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Este vorba de Paul Zamfir şi Dumitru Boboc.

Aşa cum Financiarpress.ro v-a informat în exclusivitate, o echipă de judiciarişti de la DNA Piteşti a făcut percheziţii miercuri 26 mai la sediul OPC Argeş. Cei de la DNA Piteşti au ridicat mai multe documente.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.