lasconiElena Lasconi, primărița de la Câmpulung, i-a demis duminică 15 noiembrie pe șeful Poliției Locale și pe șeful pieței centrale din oraș. Piața centrală din Câmpulung va fi închisă până luni 16 noiembrie, până când se vor aplica măsurile anti-COVID-19. ”Pentru că nu s-au respectat regulile i-am concediat pe directorul pieței și seful Poliției Locale și am închis piața centrală. La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Săptămâna trecută am încercat să redeschidem piața cu sprijinul Prefecturii, al DSV, Jandarmeriei și Poliției Municipale. Dar șeful pieței nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri de pe cele două părți ale pieței pentru a se asigura circulația aerului. Din acest motiv l-am eliberat din funcție. L-am eliberat din funcție și pe șeful Poliției Locale pentru că nu a asigurat și pază și dezinfectant”, spune Elena Lasconi.

 

Elena Lasconi a făcut și o postare pe Facebook în acest sens, postare ce a devenit virală în câteva ore, strângând mii de comentarii și like-uri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.