Zimbri.jpg 

„Munții Făgăraș se pregătesc în această toamnă să primească noi exemplare de zimbru care să se alăture turmei existente deja pe care rangerii noștri o monitorizează îndeaproape zi de zi. Construim țarcurile de carantină și aclimatizare acolo unde vor sta noii zimbri peste iarnă, înainte să fie eliberați în natură primăvara viitoare.”, anunță Fundația Conservation Carpathia.

Reamintim că în luna mai, Fundația Conservation Carpathia a pus în libertate primii 8 zimbri din programul de reintroducere a zimbrilor în Munții Făgăraș, în zona lacului Pecineagu din județul Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.