barangaFost şef al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Laurenţiu Baranga este de mai multe zile în arest la domiciliu, fiind acuzat printre altele că şi-a falsificat diplomele de studii şi multe alte calificări din CV. Baranga, în realitate un fost strungar, scrisese în CV şi precizase la angajare că are inclusiv studii la Universitatea din Piteşti. Concret, Baranga a scris în CV că are studii postuniversitare psihopedagogice - nivel I şi II - de la Universitatea Piteşti, efectuate în perioada 2010-2011. Numai că aceste studii nu au existat vreodată, fiind vorba de fals în declaraţii şi în înscrisuri.

Anchetatorii au stabilit până în acest moment că a prejudiciat statul cu 640.000 de lei, dar surse judiciare spun că prejudiciul este mult mai mare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.