campulungElena Lasconi, noul primar de la Câmpulung Muscel, a dezvăluit la Digi 24 că Primăria pe care o va conduce are un buget de 20 de milioane de euro, din care 14 milioane de euro se duc pe salariile angajaților. În aceeaşi emisiune, Ilie Bolojan, noul preşedinte al CJ Bihor şi fost primar la Oradea, a precizat că acest buget halucinant al salariilor este mai mare decât cel al Primăriei Oradea, care are un număr mai mare de locuitori, 200.000. Şi asta în condiţiile în care Câmpulung Muscel are o populaţie de şase ori mai mică.

Tot Elena Lasconi a dezvăluit că în multe cazuri, angajările la Primăria Câmpulung Muscel s-au făcut pe bază de nepotisme şi de „pliculeţ” şi că acolo sunt o grămadă de rude şi că funcţiile în primărie se moştenesc.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.