clotildeSergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1 din Capitală şi o foarte activă membră USR-PLUS, are origini argeşene. Mama lui Sergiu Moroianu a fost ani buni profesoară de matematică la Universitatea din Piteşti. Este vorba de regretata Adelina Georgescu, decedată în 2010.

În plus, Clotilde Armand deţine împreună cu soţul său Sergiu Moroianu un teren de 2.500 mp la Valea Ursului.

Sergiu Moroianu, doctor în matematică la MIT, a obţinut medalia de aur la olimpiada internaţională de matematică în 1990. În 2011, soţul lui Clotilde Armand a susţinut un curs la Universitatea din Piteşti.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.