birzotescu

Firma condusă de piteşteanca Raluca Bîrzotescu, fostă Miss Argeș în 2010, va realiza un film documentar despre bătăliile de la Mărășești și Mărăști. Pentru aceasta, firma fostei Miss, în prezent fotomodel la postul Fashion TV, va primii 132.000 de lei plus TVA de la Muzeul Vrancei, instituție subordonată Consiliului Județean condus de baronul local Marian Oprișan.

Absolventă de Marketing la Universitatea Spiru Haret din Capitală, Raluca deține o firmă – Eurostar Artist SRL- specializată în prestații artistice, cu un singur angajat. Documentarul de 50 de minute va fi intitulat „Vrancea Eroica – 5 ani de colecţie”.

Conform informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, fosta Miss Argeș a lucrat ca PR într-un club, în Centrul Vechi, din București, ca model la Fashion TV și ca instructor de modelling. Altfel spus, nu are vreo experienţă în realizarea de filme documentare istorice şi cu toate acestea a primit o căruţă de bani pentru realizarea unui film.

Semnele de întrebare sunt cu atât mai mari cu cât firma piteştencei are sediul în Bucureşti şi a fost înfiinţată în vara lui 2018, având doar doi ani vechime.

În 2018, Eurostar Artist SRL a avut o cifră de afaceri de 295.296 lei și un profit net de 195.030 lei. Anul trecut, firma fostei Miss Argeş a avut o cifră de afaceri de 297.280 lei și un profit net de 158.669 lei.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro