austriaFostă jurnalistă foarte apreciată în Piteşti şi stabilită de mai bine de doi ani în Austria cu familia, în oraşul Linz, Carmen Constantin a prezentat într-o postare pe Facebook cât de simplă şi eficientă este în Austria metoda de a testa pentru COVID contacţii persoanelor infectate. Carmen Constantin şi familia sa au intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv săptămână trecută şi drept urmare au fost băgaţi în carantină 14 zile.

Iată ce scrie Carmen Constantin: „Ne-au chemat pe toți patru la punctul lor de testare, unde m-am simțit ca la coadă la McDrive. Am prezentat actele lipite pe parbriz în interior, nu am coborât niciunul din mașină, iar în incinta cu pricina o domnișoară echipată precum cosmonauții ne-a luat exudat din gât, pe geamul mașinii. Urmează să fim sunați zilele următoare pentru a ni se comunica rezultatele. De ce vă povestesc? Pentru că mi se pare o procedură simplă și eficientă de testare a "suspecților", în care - în afara testului - totul s-a organizat telefonic și pe email. Noi suntem cuminți, respectăm regulile și ne temem de amenzi”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.