ambulanta oltProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce o femeie de 45 de ani din Mioveni care făcea naveta la Slatina la Serviciul de Ambulanţă Olt a infectat 20 de colegi cu COVID-19. Procurorii au stabilit că femeia din Mioveni a mers la lucru deși prezenta semne de infectare cu noul coronavirus.

Focarul de la Ambulanța Olt a dus la 25 cazuri în doar o săptămână. 20 sunt angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Olt (doi medici, cinci ambulanțieri și 13 asistenți medicali), iar alte cinci persoane, contacți direcți ai angajaților, au fost confirmați pozitiv. Femeia a fost internată pe 18 mai a.c. la spitalul de la Mioveni.

Anchetatorii susțin că nu există vreo dovadă care să arate că angajații Serviciului de Ambulanţă Olt ar fi făcut triajul zilnic.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.