karateÎntre 4 și 8 septembrie, la Furstenfeld, în Austria, are loc Campionatul Mondial de Karate. Iar Argeșul va fi reprezentat la vârf. Ca urmare a rezultatelor obținute la Campionatele Naționale și Cupa României, șapte sportivi din Argeș, antrenați de sensei Sebastian Ene, s-au calificat la această competiție de top. Este vorba de Albert Ionuț, Raluca Ingrid, Cosmin Florian Dutescu, Alexandra Pană, Niță Delia-Andreea, Ştefan Stanciu și Ioana Ene. Cu toții vor participa în proba de kumite.

Sensei Sebastian Ene (foto, în centru), antrenorul celor șapte karateka, este unul dintre cei mai tineri experţi în karate din România și a obţinut titlul de doctor în economie „cum laude“ la doar 29 de ani. Având numeroase medalii obținute la campionatele mondiale, europene şi naţionale, sensei Sebastian Ene s-a retras din activitatea competiţională acum două decenii. Din 2002 este antrenor, iar elevii săi au obţinut peste 1.100 de medalii la concursurile naţionale şi internaţionale, inclusiv zeci de titluri de campioni mondiali și europeni.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.