andreea 01

Pe 26 iulie, la Paris încep Jocurile Olimpice. Iar din delegația de peste 100 de sportivi a României face parte o singură argeșeancă. Este vorba de atleta Andreea Taloș (fostă Panțuroiu), născută la Câmpulung și absolventă a Liceului cu Program Sportiv Câmpulung. Andreea va concura în proba de triplusalt, calificările fiind pe 2 august, iar finala pe 3 august.

La începutul acestei luni, Andreea Taloș a obținut detașat un nou titlu de campioană națională la Cluj-Napoca, cu o săritură de 14,35 metri, ce reprezintă cel mai bun rezultat al sezonului.

Legitimată în prezent la Rapid București și CSM București, Andreea Taloș a câştigat în iulie 2017 medalia de aur în proba feminină de triplusalt din cadrul Campionatelor Europene de tineret (U23) de la Bydgoszcz (Polonia), reuşind să se impună în finală cu o săritură de 14,27 metri.

Multiplă campioană naţională şi balcanică, Andreea a fost vicecampioană europeană de tineret la triplusalt în 2015, iar în 2016 s-a clasat pe locul cinci la Campionatele Mondiale de Atletism indoor şi a participat la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.