eurobaschet-mioveni.jpgÎn mai puțin de patru zile va începe Campionatul European de Baschet pentru Tineret U20, la care vor participa 21 de echipe naționale, printre care și România.
 
Sala Sporturilor Mioveni va găzdui, în perioada 12 - 21 iulie, o parte dintre meciurile organizate în cadrul FIBA U20 EuroBasket Division B 2024. Meciurile organizate la Mioveni, în prima fază a competiției, se vor juca de la ora 15.30, 18.00 si 20.30.
Competiția se va desfășura în paralel în trei locații din Pitești și Mioveni, respectiv Pitești Arena, Sala Sporturilor Trivale și Sala Sporturilor Mioveni accesul la meciuri fiind gratuit.
Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală, în timp ce următoarele clasate vor continua competiția cu meciurile de clasificare în partea inferioară a clasamentului.
Naționala de tineret a României este repartizată în Grupa D a FIBA U20 EuroBasket 2024, alături de Bulgaria, Estonia, Georgia și Albania, iar în primă fază a competiției, tricolorii vor evolua la Pitești Arena.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.