Festivitatea-de-premiere---Raliul-Argesului-2024.jpgLa fel ca în fiecare an, Raliul Argeșului CATENA powered by Citroën 2024 a avut parte de dueluri strânse, schimbări de clasament, răsturnări de situație și spectacol pe fiecare kilometru de pe Transfăgărășan.
 
Prezența miilor de fani argeșeni la startul festiv sau la superspeciala din Pitești a confirmat atracția spectatorilor pentru cel mai important eveniment de motorsport al județului Argeș, unde au luat startul cei mai rapizi piloți și copiloți din România.
 
Simone Tempestini și Sergiu Itu s-au impus în Raliul Argeșului 2024, aflându-se la al cincilea succes pe probele de asfalt, în timp ce Martin Surilov și Zdravko Zdravkov au încheiat cursa pe locul secund, cu Andrei Gîrtofan și Doru Vraja ocupând poziția a treia în clasamentul general.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.