baschet-fc--arges.jpg

Seria dintre FC Argeș Basketball și Rapid București se mută la Pitești. 

Playoff-ul Ligii Naționale a început bine pentru vulturi, iar aceștia au șansa de a se califica în semifinalele campionatului chiar în fața propriilor suporteri. 

Meciul 3 are loc marți, 16 aprilie, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor ,,Georgel Ziguli”. Intrarea la acest joc va fi LIBERĂ. 

Biletele cu valoare 0 sunt disponibile, în limita locurilor disponibile, iar suporterii își pot achiziționa biletele luni și marți, astfel: casieria Pitești Arena (luni, 10:00-16:00, marți, 10:00-16:00), Sala Sporturilor ,,Georgel Ziguli” (marți, 18:00-19:30).

În cazul în care seria necesită meciul 4, acesta va avea loc joi, 18 aprilie, la Pitești Arena, de la ora 19:30, iar biletele vor fi disponibile și online.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.