kickboxingClubul Aleph Kick-Boxing Pitești a pornit în acesta dimineață către Zagreb, Croația la confruntările de Kickboxing in cadrul Cupei Europene de Kickboxing 2024, cu un lot de 10 sportivi, dintre care: 3 sportivi la ring și 7 la tatami. Competiția se desfășoară în perioada 16-18 februarie și reunește 2.450 sportivi din 30 de țări.

Lotul piteștean este condus de Marius Cocean, antrenor 2 Dan Kickboxing WAKO si sportiv, actualmente numărul unu în clasamentul mondial Kickboxing la categoria master class.

Născut în comuna argeşeană Uda, multiplu câştigător al Cupei Mondiale şi singurul român declarat cel mai bun la kickboxing în șapte ţări, Marius Cocean are două facultăţi (Dreptul şi Academia de Poliţie) şi două mastere, dintre care unul în energie fotovoltaică la Madrid.

Marius Cocean a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 1996. În 2000 a absolvit şi Academia de Poliţie din Bucureşti, specializarea Drept Penal. S-a specializat în energie solară fotovoltaică, pentru care are un master obţinut în Spania, la Madrid, în 2010. Ulterior, în 2018, a obţinut la Universitatea din Piteşti încă un master la Ştiinţe Economice, în Economia Turismului.

Marius Cocean a înfiinţat acum șapte ani un club de kickboxing la Piteşti-“Aleph Kick-Boxing Club”- unde are sute de cursanți.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.