daciaSâmbătă 17 februarie, de la ora 11, echipa de handbal feminin Dacia Mioveni va juca în deplasare cu CSM Slatina în optimile de finală ale Cupei României. Echipa din Mioveni are mari șanse să joace în premieră în sferturile de finală, având în vedere că adversara joacă în liga secundă.

În turul precedent, handbalistele de la Mioveni au învins detașat cu 28-20 echipa Activ Prahova Ploiești, aflată tot în liga secundă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.