campionat-national-jujitsu.jpgÎn perioada 9 – 11 februarie 2024, Polivalenta piteșteană va găzdui Campionatul Național Ju-Jitsu 2024, pentru toate categoriile de vârstă (U8, U10, U12, U14, U16, U18, U21, seniori & veterani), organizat pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (JJIF) (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza, Fighting & Show).

În competiția din februarie vor participa 870 de sportivi, de la 30 de cluburi din toată țara.

Campionatul Național de Ju-Jitsu este test-event pentru Campionatul European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, care se va desfășura tot la Pitești Arena, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, în perioada 4 - 7 aprilie 2024.

Vineri, 9 februarie, la ora 11:00, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Pitești se va desfășura conferința de presă organizată de Federația Română de Arte Marțiale, la care vor participa atât reprezentanți ai organizatorilor, cât și invitați ai acestora, după cum urmează:

1. Florentin Marinescu – Președinte al Federației Române de Arte Marțiale, 10 DAN;

2. Petrică Bulmagă – Secretar General al Federației Române de Arte Marțiale;

3. Robert Manole – Director al Departamentului Ju-Jitsu, 9 DAN;

4. Robert Perc - Președintele Uniunii Europene de Ju-Jitsu și vicepreședinte al Federației Internaționale de Ju-Jitsu.

5. Dana Mortelmans  – Președinte al Comisiei  Naționale de Organizare Competiții.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.