muscelulCrescut și format la FC Piteşti 2008, unde a evoluat timp de mai mulți ani, Gabriel Luca Stancu (foto, al doilea din dreapta, primul rând) este un tânăr de mare talent. Legitimat la FC Muscelul Câmpulung, echipă aflată în Liga a 3-a, tânărul fotbalist argeșean a impresionat cu evoluțiile sale din ultimele luni.

Drept urmare, Gabriel Luca Stancu a fost convocat de antrenorul Adrian Dulcea la naționala de juniori a României, care va avea un stagiu de pregătire în februarie, după care va participa la ultima rundă de calificare pentru Campionatul European U19. România face parte dintr-o grupă dificilă, cu Croația, Germania și Turcia. Câștigătoarea grupei se va califica la turneul final al Campionatului European U19 din Irlanda de Nord.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.