claudiaDuminică 21 ianuarie, în orașul Sombor din Serbia s-a încheiat a 13-a ediție a Cupei Națiunilor, una dintre cele mai importante competiții de box feminin de pe glob, la care au participat 104 sportive din 10 țări, inclusiv campioane mondiale și olimpice.

Iar printre sportivele participante s-a numărat și Claudia Nechita, originară din Câmpulung Muscel. Multiplă campioană națională, Claudia Nechita a început boxul la CS Muscel Câmpulung, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vlad, ulterior fiind legitimată la CSA Steaua București.

Claudia a concurat la categoria 60 kilograme, reușind să ajungă în finală, unde a fost învinsă greu de o sportivă din Uzbekistan, obținând medalia de argint. O performanță excelentă în condițiile unei concurențe la vârf.

În 2021, Claudia Nechita a reușit să obțină locul cinci la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acum cinci ani, Claudia Nechita a ocupat locul cinci la Campionatul European de Box Feminin.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.