cs-mioveni-transferuri.jpgCS Mioveni a ajuns la acorduri cu patru jucători pentru a evolua în tricoul galben-verde în partea a doua a sezonului și pentru a ataca play-off-ul!
Este vorba despre Alexandru Răuță (mijlocaș, 31 ani, ultima oară la FC Argeș), Andrei Panait (mijlocaș, 34 ani, ultima oară la FC Argeș), Ionuț Șerban (mijlocaș, 31 ani, ultima oară la Gloria Buzău) și Alexandru Cristian Stan (atacant, 18 ani, împrumutat de la Rapid).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.