mutu

Pe 8 ianuarie, Adrian Mutu, unul dintre cei mai buni jucători dați de fotbalul argeșean, a împlinit 45 de ani. Iar site-ul italian tuttojuve.com, unul dintre cele mai accesate site-uri din Italia dedicate clubului Juventus Torino, cu sute de mii de cititori lunar, i-a dedicat marți 9 ianuarie un articol special lui Adrian Mutu, care a evoluat un sezon pentru gruparea din Torino.

Sub titlul ”Eroii în alb-negru: Adrian MUTU”, site-ul italian face ample referiri la cariera lui Mutu, care a început peste hotare la Inter Milano, unde a evoluat în 14 meciuri, după care s-a transferat la Verona.

Mutu a explodat din toamna lui 2002, când s-a transferat la Parma. ”Acolo a demonstrat că este un atacant imprevizibil, rapid, cu o tehnică excelentă. Adrian avea o clasă clară, cu driblinguri superbe și lovituri libere excelent executate. Chelsea a observat talentul său și a cheltuit o avere pentru a-l transfera”, scriu jurnaliștii de la tuttojuve.com.

În articol se face referire și la perioada petrecută la Chelsea, unde Adrian a început excelent, dar a terminat în agonie, după ce a fost depistat pozitiv la un test antidrog.

A urmat renașterea progresivă, începută cu un sezon bun la Juventus Torino, sezon pe parcursul căruia ”Adrian Mutu a ieșit adesea în evidență ca protagonist, marcând goluri importante”, după cum precizează cei de la tuttojuve.com.

Iar cel mai bun capitol al carierei lui Adrian Mutu a fost la Fiorentina, unde a evoluat timp de cinci sezoane.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.