baschetLuni 18 decembrie, de la ora 18:00, echipa de baschet FC Argeș, care are un început de sezon excelent, înfruntă la Pitești Arena vicecampioana României, pe CSM Oradea, în cadrul etapei cu numărul 13. Ambele echipe au obținut câte 9 victorii și au șansa să își securizeze prima poziție în grupă. Va fi mai mult decât un meci. Va fi lupta pentru supremația Conferinței B în Liga Națională de Baschet Masculin.

Clubul piteștean a pregătit momente speciale pentru acest meci, unul dintre ele reprezentându-l începutul său. Înainte de start, fanii sunt rugați să arunce pe parchet cu plușuri (jucării aflate în stare bună), acestea urmând să ajungă la copiii defavorizați.

Piteștenii au cel mai bun marcator de două puncte din campionatul național, pe sârbul Nikola Jevtovic, cu 70 de astfel de aruncări reușite

Biletele sunt disponibile online, pe www.biletesmart.ro/pitesti, însă pot fi achiziționate și în ziua partidei, de la casieria sălii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.