baschetDe vineri 10 noiembrie, la Doha, are loc Campionatul Mondial Universitar de Baschet 3X3. La fete, România este reprezentată de echipa Centrului Universitar Pitești, echipă antrenată de profesorul Julien Leonard Fleancu. Echipa noastră este printre favoritele competiției, având în vedere că în acest an a ieșit vicecampioană europeană la Debrecen în Ungaria, după ce a învins pe parcurs echipe foarte bine cotate.

Tot în acest an, echipa feminină a Centrului Universitar Pitești a ieșit vicecampioană europeană la Baschet 5x5 la Campionatul European ce a avut loc la Aveiro, în Portugalia.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.