coreyTransferat în această vară la echipa de baschet FC Argeș, americanul Corey Allen are deja evoluții excelente. Iar portalul specializat Italian Basketball Scouting, ce monitorizează baschetbaliști de pe tot globul, îl situează deja pe Corey Allen în topul celor mai buni 10 jucători din Europa, spunând despre el că este extrem de eficient.

În cele șase meciuri jucate pentru echipa din Pitești, Corey are o medie de 14 puncte, 3,5 recuperări și 5,3 pase decisive per partidă.

Cu 5 sezoane jucate în NCAA, respectiv 2 pentru Detroit Mercy și 3 pentru Georgia State, Allen a ales să petreacă al doilea sezon ca profesionist pe meleaguri piteștene. El a făcut pasul, către Europa, anul trecut, când a semnat în Lituania. Pentru Pieno Zvaigzdes, Corey a avut medii de 10,3 puncte. În ediția 2021/22 a primei divizii americane, Allen a câștigat conferința în care echipa sa a evoluat, fiind desemnat MVP.

Corey Allen a acumulat 1996 puncte în NCAA (campionatul american universitar de baschet), cu procentaj de 39% la aruncările de la distanță.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.