be-active-pitesti.jpgDirecția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, evenimentul care marchează finalul Săptămânii Europene a Sportului 2023: Crosul #BeActive - sâmbătă, 30 septembrie.

Alergarea, la care vor participa toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă, se va desfășura pe traseul:

START - ora 10:00: Palatul Copiilor Pitești – str. Trivale – intersecția cu str. Dumbravei – intersecția cu Bd. Republicii – str. Victoriei – SOSIRE în Piața Primăriei Pitești.

Traficul va fi închis, începând cu ora 09:45, pe acest traseu, circulația vehiculelor fiind oprită astfel: 

spre str. Trivale;

dinspre str. Dumbravei;

dinspre Bd. Republicii;

dinspre str. Maternității;

dinspre str. Constantin Zărnescu.

Echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura orientarea corectă a participanților la trafic și la cros. Traficul va putea fi reluat după trecerea  alergătorilor și a ambulanței care va însoți ultimul alergător, în jurul orei 10:15.

Premierea câștigătorilor va avea loc în Piața Primăriei, începând cu ora 11:00, în prezența reprezentanților municipalității, a sponsorilor și a organizatorilor evenimentului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.