dacia mioveniHandbalistele de la Dacia Mioveni au reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu week-endul trecut în Liga Florilor, împotriva redutabilei echipe CS Minaur Baia Mare. În meciul din etapa a 5-a, fetele de la Mioveni au învins clar cu 33-27 (18-15). Atmosfera de la meci a fost una superbă, peste 1.000 de fani fiind prezenți în Sala Polivalentă de la Mioveni. De la echipa din Mioveni a strălucit Alina Czeczi, care a marcat nu mai puțin de 13 goluri. Portărița Balzinc a avut de asemenea o prestație foarte bună, cu 13 intervenții.

”Jucătoarele noastre au arătat un spirit de echipă admirabil, recompensat cu îndelungi aplauze de public. Vă mulțumim tuturor pentru susținerea și răbdarea cu care ne-ați creditat în așteptarea acestor puncte! Construim o echipă care să aducă victorii și bucurie”, spune primarul Ion Georgescu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.