naje

Echipa de baschet FC Argeș Pitești are toate motivele să fie optimistă pentru noul sezon al Ligii Naționale, ce va debuta sâmbătă 23 septembrie. Transferurile realizate în această vară sunt unele foarte bune, iar cel mai tânăr jucător american de baschet din campionatul României joacă la Pitești. Este vorba de Naje Smith, în vârstă de 23 de ani, absolvent în acest an al Boise State University din Statele Unite. Naje a avut deja un meci excelent în această săptămână cu echipa din Târgu Jiu în Cupa României, meci câștigat de FC Argeș cu 88-80. Naje Smith a marcat 12 puncte și a avut cinci recuperări, fiind declarat MVP-ul meciului.

Naje Smith vine la Pitești după trei sezoane petrecute în NCAA (campionatul universitar nord-american de baschet), pentru Boise State University Broncos. Câștigător al ediției 2021/22 în conferință, Smith s-a evidențiat, în ultimul sezon de colegiu, cu medii de 10.2 puncte, 5.6 recuperări (2 ofensive), 1.3 pase decisive, 1 capac și 0.6 intercepții, cu un index de 10.5 în dreptul eficienței. Precis la interior (58% - 2 puncte), Naje a prezentat un pericol pentru adversari și la aruncările de la distanță (38%.- 3 puncte). În ultimul său sezon în NCAA, Naje a avut 348 de puncte.

FC Argeș va întâlni pe CSM Petrolul Ploiești în primul meci din noul sezon, partida urmând a se juca sâmbătă 23 septembrie de la ora 18 la Pitești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.