cs_dacia_mioveni_2012.jpgCS Dacia Mioveni 2012 este partener local în evenimentele Săptămânii Europene a Sportului BeActive ce se vor derula și la Mioveni în intervalul 23-30 septembrie.
 
Săptămâna europeană a sportului are loc la nivel european, național, regional și local și este structurată astfel încât să includă teme și activități care să atragă toate genurile de public.
 
Săptămâna BeActive vizează mediul educațional, mediul de muncă, mișcarea în aer liber, sportul și mișcarea în cluburi sportive și centre de fitness. Acestea sunt principalele medii prin care oamenii își pot îmbunătăți obiceiurile prin a deveni mai activi, pentru a fi mai sănătoși.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.