pitesti-arena-sala-sporturilor-1.jpgUltima lună de vară din acest an aduce, în orașul nostru, două evenimente sportive importante, competiții de nivel european (baschet) și național (handbal), consolidând prestigiul municipiului Pitești de „oraș al sportului”, ce oferă infrastructura necesară pentru a găzdui evenimente sportive de mare anvergură.
 
Prima dintre aceste competiții - FIBA U16 EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2023 Division B (Campionatul European de Baschet U16 Masculin) - începe de astăzi, 4 august, și se va încheia pe 13 august, meciurile celor 21 de echipe, împărțite în 4 grupe, în urma tragerii la sorți, desfășurându-se atât la Pitești Arena, cât și la Sala Sporturilor Trivale „Georgel Ziguli”, dar și la Sala Polivalentă Universitară – sala de sport a Universității din Pitești.
 
A doua competiție ce va avea loc în acestă lună, la Pitești Arena, este Supercupa României (Final- Four) la handbal feminin, în perioada 26 – 27 august, înainte de startul întrecerii interne Liga Florilor. Echipele care vor lua parte la evenimentul de la Arena Pitești sunt:
 
• CSM București - Campioana României, sezon 2022 – 2023;
• CSM Târgu Jiu – finalistă a Cupei României;
• CS Rapid București - locul doi în campionat, sezon 2022 -2023;
• HC Dunărea Brăila - medaliată cu bronz în Cupa României.
 
Iubitorii sporturilor de echipă sunt așteptați să umple sălile în care se vor disputa meciurile acestor două competiții, susținându-și favoriții cu energia lor!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.