raijon kellyLotul echipei de baschet masculin FC Argeș prinde încet-încet contur pentru sezonul viitor. Iar cel mai recent transfer este americanul Raijon Kelly. Acesta a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Edmonton Stingers (Canada), echipele franceze Angers și Boulazac și echipa Elitzur Shomron din Israel. Raijon are 30 de ani și este absolvent al Samford University, pentru care a evoluat timp de trei sezoane în NCAA, campionatul universitar nord-american.

Cariera sa a debutat în Lituania, pentru Palangos Kursiai. Au urmat experiențe în Portugalia (Oliveirense) și Elveția (Vevey, Masagno, Geneve). Între 2020 și 2022, Kelly a impresionat la Lille, în Franța, iar finalul sezonului i-a adus titlul de campion în țara Elveția, alături de Fribourg.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.