mioveni-reunire.jpgGalben-verzii de la CS Mioveni s-au reunit astăzi după o pauza de mai bine de o luna.
Cu aceasta ocazie a fost prezentat și noul staff tehnic: Constantin Schumacher - antrenor principal, Iulian Tames și Andrei Mărgăritescu - antrenori secunzi, Iulian Ilie - antrenor cu portarii.
La reunirea lotului au fost prezenți 28 de jucători, fotbaliști care au făcut parte din lot și anul trecut, fotbaliști care au fost împrumutați sezonul trecut la alte echipe, fotbaliști de la juniorii U 19 ai clubului și fotbaliști veniți în probe.
Prima parte a pregătirii se va desfasura pe plan local iar pe 8 iulie este programat primul amical, la Mioveni, cu CSM Slatina.
Lotul prezent azi la reunire:
Vlăduț Antonie (2004) - mijlocaș de bandă
Robert Dumitrescu (2004) - mijlocaș de bandă
Gabriel Slavoiu (2004) - mijlocaș central
Cornel Deaconescu (2004) - fundaș lateral
Teodor Peștișor (2004) - fundaș central
Andrei Dumitru (2005) - fundaș
Alexandru Bădescu (2003 - fundaș - Deva)
Andrei Iana (2002)
Luca Tincau (2001 - Carei)
Alin Catuna (2003 - mijlocaș de bandă - Șimleu)
Claudiu Plesa (2004 - mijlocaș central - Măgurele)
Raul Bolohan (2003 - mijlocaș de bandă - Slobozia)
Nichifor Georgescu (2002 - atacant - Bascov)
Andrei Tirica, Andrei Trascu, Alin Serban, Constantin Șerban, Sebastian Ivan, Valentin Sima, Valentin Cosereanu, Laurențiu Bucur, Remus Guțea, Ionuț Burnea, Dănuț Șerbanică, Militaru, Flavius Croitoru, Sebastian Fulger.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.