erikoÎn această primăvară, Eriko Nițu, un tânăr practicant de arte marțiale de mare viitor a obținut calificarea la Campionatul Mondial de Ashihara Karate din Matsuyama, Japonia, competiție ce va avea loc în perioada 3-5 noiembrie a.c. Și deși Eriko Nițu va reprezenta România la cel mai înalt nivel, statul român nu îl ajutăcu vreun leu. Drept urmare, Eriko are nevoie de sprijin financiar pentru a putea concura în Japonia și a își acoperi costurile de cazare și transport.

Trebuie spus că Eriko Nițu, în vârstă de 16 ani, are deja un palmares impresionant, fiind vicecampion mondial în 2018, medaliat cu bronz la Campionatele Europene și multiplu campion național.

Iată și contul unde puteți trimite bani pentru a îl ajuta pe Eriko Nițu să ajungă la cea mai importantă competiție de pe glob:

Titular cont NITU ERIKO LAURENTIU

MONEDA: RON

IBAN RO20 RNCB 0022 1737 4299 0001

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.