andreiana biea

Vineri, 5 mai, începând de la ora 20, Sala Sporturilor Mioveni va fi gazda unui eveniment sportiv internațional de excepție. La Mioveni se va disputa gala de box ”Luptă Biea Pentru România”, gală în cadrul căreia evenimentul major va fi meciul pentru centura mondială la categoria mijlocie la box profesioniști, meci ce îi va opune pe românul Flavius Biea și pe argentinianul Juan Jose Velasco.

O gală-eveniment ce se dispută la Mioveni și datorită eforturilor și implicării primarul Ion Georgescu și ale celor doi inimoși organizatori: Răzvan Andreiana și Sorin Popescu. Trebuie spus că Răzvan Andreiana este originar chiar din Mioveni și a avut o carieră la vârf în box, având în palmares multiple titluri de campion național, un titlu de campion european de cadeți, vicecampion mondial de tineret și o medalie de bronz la Campionatul European de seniori.

”Mă pregătesc de mai multe luni pentru acest meci extrem de important pentru cariera mea. Voi face totul pentru a obține titlul mondial la Mioveni. Am numai cuvinte de laudă pentru cei din Mioveni, pentru modul în care colaborăm pentru organizarea acestei gale. Apreciez foarte mult implicarea domnului primar Ion Georgescu și a organizatorilor Răzvan Andreiana și Sorin Popescu”, a precizat pentru FinanciarPress.ro Flavius Biea (foto dreapta, alături de Răzvan Andreiana).

Flavius Biea are până acum în boxul profesionist 21 de victorii și o singură înfrângere. Biletele pentru gala-eveniment de box de la Mioveni din 5 mai pot fi achiziționate pe site-ul bilete.ro, având prețuri între 50 și 300 de lei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.