dragos radu

Începând de marți 7 martie, Dragoș Radu, fiul fostului mare fotbalist Radu I, este noul antrenor al lui FC Argeș. Fost fotbalist la FC Argeș, pentru care a jucat în perioada 2002-2005, având 27 de meciuri în Liga 1 și un gol, Dragoș Radu este la a doua experiență ca antrenor al FC Argeș. Dragoș Radu a mai antrenat FC Argeș în patru meciuri în primăvara lui 2008, când echipa era în Liga 2. Dragoș Radu a mai fost antrenor secund la FC Argeș și Universitatea Cluj.

În vara lui 2005, Dragoș Radu a fost chemat la teste la echipa belgiană Royal Antwerp. Mai mult, în august 2005, Dragoș Radu a evoluat în a doua repriză într-un meci amical disputat cu giganții de la Manchester United, la care jucau printre alții Gary Neville, Rio Ferdinand, Roy Keane, Wayne Rooney, Gerard Pique și Cristiano Ronaldo. Englezii au câștigat cu 6-1, însă evoluția lui Dragoș Radu a fost una apreciată. Cu toate acestea, belgienii au decis după câteva zile să nu îl păstreze pe Dragoș Radu, iar acesta s-a întors la Pitești. Dragoș Radu s-a retras din activitatea competițională în 2006.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.