box

Pe 5 mai a.c., de la ora 20, Sala Sporturilor din Mioveni va găzdui un eveniment sportiv de excepție. Este vorba de o gală de box în cadrul căreia unul dintre meciuri va fi pentru titlul mondial la categoria mijlocie. Evenimentul este organizat de fostul campion european Răzvan Andreiana (originar chiar din Mioveni) și de Sorin Popescu. Pentru titlul mondial, românul Flavius Biea se va duela cu un sportiv din Uruguay sau Chile.

Răzvan Andreiana, unul dintre organizatorii evenimentului, are printre altele în palmares titlurile de campion european şi vicecampion mondial, plus numeroase titluri de campion național la categoria „cocoş”.

Boxerul român Flavius Biea, cel care va lupta la Mioveni pentru titlul de campion mondial, este originar din Timișoara, iar în mai 2022 a câştigat centurile de campion WBC Latino şi IBA Intercontinental la categoria super welter, după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Ricardo Ruben Villalba. Biea a luptat de 23 de ori de când a trecut la boxul profesionist și are un singur meci pierdut.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.