bazinDupă aproape patru ani, lucrările de reabilitare la Bazinul Olimpic din Pitești se apropie cu pași foarte repezi de finalizare. În această perioadă se montează scaunele și la începutul acestei primăveri se va redeschide Bazinul Olimpic, data exactă a deschiderii oficiale urmând a fi stabilită în scurt timp.

”Bazinul va fi redeschis foarte curând. Montarea scaunelor merge foarte repede și în zilele următoare ar trebui să fie gata. Vom aduce și echipamente profesioniste pentru sala de forță. Multiplul campion Robert Glință va veni cu siguranță la redeschiderea oficială. Va fi prezentă de asemenea Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Bazinul Olimpic Pitești are acum dotări la cele mai înalte standarde din toate punctele de vedere. Tavanul a fost schimbat, iar la subsol, toate instalațiile și țevile au fost schimbată, fiind adusă inclusiv aparatură foarte eficientă energetic din Marea Britanie.

Până în anii trecuți, apa din bazine ajungea la canalizare, consumul fiind astfel unul extrem de ridicat. Grație proiectului de reabilitare și mai multor sisteme de ultimă generație, recircularea apei filtrate se va face o dată la patru ore, pierderile de apă fiind aproape zero. Și tabela de la bazin este una nouă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.