baschetEchipa masculină de baschet FC Argeș a disputat joi seara, la Constanța, al doilea meci în faza a doua a Ligii Naționale (grupa 1-10). Formația piteșteană a întâlnit echipa din Constanța și a câștigat cu 90-84, deși la pauză a fost condusă cu 46-44. Echipa de baschet piteșteană este deocamdată pe locul 8 în clasament.

Baschetbaliștii piteșteni vor rămâne la Constanța, acolo unde sâmbătă 11 februarie începe Turneul final al Cupei României la baschet masculin, în care se vor confrunta cele mai bune opt echipe. În primul meci, în sferturile de finală, FC Argeș va juca pe 11 februarie de la ora 20 împotriva puternicei echipe CSM CSU Oradea, cu care a jucat săptămâna trecută și în campionat la Pitești, pierzând în ultimele secunde, după un meci foarte bun.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.