mioveni-bilete-handbal.jpgS-au pus în vânzare biletele pentru meciul de handbal dintre CS Dacia Mioveni - Rapid București, din etapa XIII a Ligii Florilor. Partida se va juca la Sala Sporturilor Mioveni, joi, 19 ianuarie, de la ora 19.00!
Biletele se pun în vânzare la sediul clubului din Mioveni, B-dul Dacia, nr.3 (Școala Veche), de Luni până Joi între orele 09:00 - 16:00) și la Sala Sporturilor Mioveni (tel. 0749863882) zilnic, până la ora meciului.
Prețul unui bilet este de 20 de lei.
Nu ratați un spectacol sportiv de excepție!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.