baschetDuminică 17 iulie, în orașul polonez Lodz va începe Campionatul European Universitar de Baschet 3x3. Iar România este reprezentată, atât la feminin, cât și la masculin, de către echipele Universității din Pitești, coordonate de către profesorii Leonard Fleancu și Florin Cojanu.

Ambele echipe ale Universității din Pitești, campioane naționale en titre, sunt printre favoritele competiției europene din Polonia.

În urmă cu patru ani, echipa feminină a Universității din Pitești a ieșit campioană europeană la Coimbra, în Portugalia.

Iată și componența celor două echipe de baschet 3x3 ale Universității din Pitești:

Masculin: Cristian Chițu, Marius Ciotlăuș, Mario Lazăr și Cristian Mainea

Feminin: Ecaterina Armanu, Dora Ardelean, Teodora Neagu și Alina Podar.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.