constantina ditaPrezentă la conferința de presă premergătoare semimaratonului de la Pitești, marea campioană Constantina Diță a fost întrebată de FinanciarPress.ro ce amintiri speciale o leagă de Pitești și de atleții și antrenorii din Argeș. Iar Constantina Diță a dezvăluit că de fapt cariera sa a început la Pitești. ”Primele curse de alergare la care am participat în urmă cu mai mulți ani au fost chiar la Pitești. Aici am câștigat și primele mele curse, în proba de 3.000 de metri. Ulterior am trecut de la cursele de viteză la cele de rezistență. Am participat și la Balcaniade la Pitești. Mă leagă amintiri speciale privindu-i pe atleții și antrenorii de valoare din Pitești”, a declarat Constantina Diță, care în prezent locuiește în America.

Constantina Diță a fost campioană olimpică la maraton la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 și campioană mondială la semimaraton la Edmonton, în Canada, în 2005.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.