voleiDupă victoria de la Cluj, cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda, care a asigurat matematic rămânerea în Divizia A1 de volei feminin, întreaga delegație a echipei Dacia Mioveni, condusă de directorul sportiv Constantin Ciobanu, a fost așteptată miercuri seara la Primăria Mioveni, pentru a fi felicitată de primarul Ion Georgescu, viceprimarul Ciprian Țurlea, președintele CS Dacia Mioveni 2012, Toma Duței, consilieri locali și părinți.

Fetele au primit flori și sticle de șampanie personalizate cu acest rezultat istoric pentru sportul din Mioveni. Primarul Ion Georgescu a primit cadou o minge de volei cu semnăturile celor care au contribuit la această performanță.

Sâmbătă 23 aprilie, de la ora 12,00 Dacia Mioveni încheie meciurile play-out-ului cu întâlnirea retur cu Știința Bacău.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.