karateLa finalul săptămânii trecute, sportivii secției karate de la Dacia Mioveni 2012 au obținut rezultate excepționale la Campionatul Național Karate-Do Shotokan WSF. Astfel, karatiștii din Mioveni antrenați de sensei Sebastian Ene au obținut 8 medalii la kumite individual, 4 de aur, una de argint și 3 de bronz. La kata echipe, echipa de juniori formată s-a clasat pe locul 2 și pe locul 3 la kumite. Raluca Olar, David Dumitra și Ștefan Stanciu s-au calificat și la campionatele europene și mondiale.

Trebuie spus și că sensei Sebastian Ene (45 de ani, 5 Dan), antrenorul karatiștilor campioni din Mioveni este unul dintre cei mai tineri experţi în karate din România și a obţinut titlul de doctor în economie „cum laude“ la doar 29 de ani. Având numeroase medalii obținute la campionatele mondiale, europene şi naţionale, sensei Sebastian Ene s-a retras din activitatea competiţională acum două decenii. Din 2002 este antrenor, iar elevii săi au obţinut peste 1.100 de medalii la concursurile naţionale şi internaţionale, inclusiv zeci de titluri de campioni mondiali și europeni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.