handbal stefaniaȘtefania Lazăr, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale CS Dacia Mioveni 2012 s-a operat zilele trecute la Spitalul Orășenesc Mioveni.

 

Intervenția a fost realizată de catre  doctorul Stoian Cătălin, specialist ortoped al Compartimentului Ortopedie și Traumatologie, medic cu o vastă arie de expertiză, care a realizat intervenții în premieră pentru Spitalul din Mioveni. În urma investigațiilor clinice și imagistice s-a stabilit diagnosticul de leziune complexă menisc extern și chist parameniscal extern, pentru care s-a practicat meniscectomie parțială și decompresie chistica prin abord artroscopic. Operația a fost o reușită, iar sportiva clubului din Mioveni a început deja exercițiile de recuperare.

 

Reamintim că medicul Cătălin Stoian este absolvent al UMF ”Carol Davila” București, a efectuat stagiul de rezidențiat la cel mai mare centru de ortopedie din țară- Spitalul Foișor din București și timp de doi ani a colaborat cu această unitate medicală, precum și cu Spitalul CF2 București și Regina Maria din Capitală.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.