handbal mioveniSâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Mioveni va avea loc meciul etapei XIII- a, CS Dacia Mioveni 2012 – HC Dunărea Brăila. Biletele se pun în vânzare zilnic la sediul clubului între orele 09,00 – 16,00 și în ziua meciului la Sala Sporturilor Mioveni. Prețul unui bilet este de 10 lei.

 

Accesul spectatorilor la meciurile din Sala Sporturilor se va face prezentând la intrare următoarele:

 

- Biletul

 

- Carte de identitate

 

- Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.

 

SAU

 

- Test Rapid / PCR sa fie in termen

 

SAU

 

- Dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoanele aflate în perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.