bazinÎn această perioadă, la Bazinul Olimpic din Piteşti sunt în plină desfăşurare lucrările de reparaţii şi modernizare la interior. „Lucrările sunt realizate în procent de 46%. A fost schimbat şi proiectantul. Se vor reface printre altele pardoselile, tavanul şi rampele de acces. Toate acestea nu era în proiectul iniţial, ce prevedea doar partea de reabilitare energetică. La final, Bazinul Olimpic din Piteşti va arăta spectaculos”, a declarat primarul Cristian Gentea. Reprezentanţii Primăriei Piteşti au prezentat de altfel joi 28 octombrie imagini 3 D cu proiectul şi putem spune într-adevăr că la final Bazinul Olimpic Piteşti va arăta cu adevărat ca unul de talie internaţională, cu dotări de ultimă generaţie.

bazin 01

 

Trebuie spus că în proiectul iniţial fuseseră accesate fonduri europene în valoare de 15,8 milioane lei doar pe partea de eficienţă energetică pentru Bazinul Olimpic din Piteşti. Ulterior, când au făcut verificări suplimentare la faţa locului, reprezentanţii Primăriei Piteşti au descoperit că structura Bazinului Olimpic este una proastă şi că nu se poate face doar eficientizare energetică fără reparaţii majore. Drept urmare, s-a luat decizia să se aloce 8,4 milioane lei în plus, de această dată de la bugetul local, pentru lucrările suplimentare.

 

Surse din cadrul Primăriei Piteşti au confirmat pentru FinanciarPress.ro că lucrările la Bazinul Olimpic vor fi finalizate în 2023. Iar la final Bazinul Olimpic din Piteşti va fi unul dintre cele mai moderne din România şi va putea găzdui inclusiv competiţii internaţionale de înot.

bazin 02

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.