dumitruRevenit la FC Argeş după ce a jucat la FCSB, Cristi Dumitru a fost inclus în topul celor mai talentaţi tineri de pe glob de către Centrul Internaţional pentru Studiul Sporturilor din Elveţia. Centrul a inclus în top 100 de jucători, iar Cristi Dumitru este pe locul 58 în top, depăşind jucători de valoare de la cluburi mari precum Celtic, Santos sau Real Sociedad. Cristi Dumitru a jucat sezonul trecut în 23 de partide pentru FC Argeş, fiind apoi împrumutat o scurtă perioadă la FCSB.

 

Pe primul loc în top a fost desemnat cunoscutul fotbalist spaniol Pedri de la FC Barcelona, jucător care a impresionat în ultimul sezon atât la naţionala Spaniei, cât şi la echipa de club.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.