mario tudoseTransferat de FC Argeş în luna ianuarie, Mario Tudose (16 ani) a semnat marţi 17 august cu celebra echipă portugheză Benfica Lisabona. Mario este considerat unul dintre cei mai buni juniori din România. Tânărul jucător a jucat în două meciuri pentru seniorii lui FC Argeş şi are mai multe selecţii la naţionalele României U15 şi U17. Mario Tudose a făcut junioratul la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi din Piteşti.

 

Benfica Lisabona a câştigat de două ori Cupa Campionilor Europeni şi a mai jucat alte cinci finale, având la activ şi 37 de titluri de campioană a Portugaliei.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.