dobrinÎn ediţia de luni 14 iunie, Goal.com, cel mai important site de fotbal de pe glob îi dedică un articol foarte mare lui Nicolae Dobrin, legendarul fotbalist de la FC Argeş. În articol, semnat de către ziaristul italian Paolo Camedda, se fac ample referiri la cariera lui Dobrin la FC Argeş şi naţională, la meciul de neuitat câştigat cu Dinamo cu 4-3 în 1979 şi insistenţa cu care marele Santiago Bernabeu a dorit să îl aducă la Real Madrid în 1972.

„Ambidextru şi un playmaker excepţional, ştia cum să ascundă mingea de adversari, iar driblingul său era irezistibil”, se mai spune în articolul de pe Goal.com

În articolul de pe site-ul Goal.com sunt dedicate zeci de rânduri meciului memorabil jucat împotriva echipei Real Madrid în Cupa Campionilor în 1972, meci câştigat de piteşteni cu 2-1.  Jocul senzaţional făcut de Dobrin l-a cucerit pe Santiago Bernabeu, preşedintele lui Real Madrid, care a vorbit personal cu Ceauşescu pentru a îl transfera pe jucător în Spania, numai că a fost ferm refuzat.

Tot în amplul articol de pe Goal.com, Paolo Camedda mai adaugă la final: „Hagi a fost fără îndoială un fenomen. Însă era genial doar cu un picior. Dobrin era magician pe teren cu ambele picioare”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.